logo procoders

BEHU NJE PROFESIONIST,
BASHKOHU ME PROCODERS!

ProCoders management
FLASIM HAPUR
I keni ngjitur shkallët e suksesit dhe fituar përvojë, keni punuar në më shumë se një projekt dhe mund të thoni se jeni nivel Mesatar ose i Lartë?
ProCoders team
Keni më shumë se një vit punë në fushën e IT dhe keni njohuri të mira të gjuhës angleze?
ProCoders group
A ju pëlqen vërtet të shkruani kod, algoritmet janë mënyra juaj natyrale e mendimit, dhe sfida e vetme është një mënyrë për të treguar aftësitë tuaja?
Ju pëlqen të punoni me teknologji të reja dhe me kolegët që janë profesionistë dhe pozitivë?
ProCoders developers
Ekipi ynë është i hapur, komunikues dhe i përgjegjshëm gjë që bën bashkëpunimin tonë produktiv dhe të lehtë.
Dëshironi të jeni pjesë e skuadrës? Atëherë bashkohu me ne!

Teknologjitë tona

Angular logo
ReactJS icon
Symfony logo
Vue icon
Laravel icon
NodeJs horizontal logo
Flutter icon

ÇDO GJË ËSHTË E RECIPROKE

NGA ANA JONË, NE OFROJMË:

Our Technologies
ProCoders technology
Remote coding
Hapësirë pa burokraci​
Developer in the office
Projekte stabël dhe interesante
Developer on daily meeting
Ekip profesional gati për të ndarë me ju përvojën e tyre dhe për të ndihmuar

KEMI PRINCIPE:

Jemi selektivë në lidhje me klientët tanë, duke siguruar përshtatshmërinë e projekteve dhe komunikim të mirë
Mirëpresim dhe inkurajojmë zhvillimin dhe rritjen e vazhdueshme të punonjësve
Punonjësit tanë punojnë për ProCoders dhe jo për një projekt, kështu që ne ofrojmë projekte të reja nëse projekti aktual përfundon

Ne përpiqemi që gjërat të jenë të thjeshta: pa dokumentacione të panevojshme, shumë sisteme ndjekëse të kohës, mikromenaxhim, hierarki dhe menaxherë.
Ne fokusohemi në përdorimin e aftësive tuaja për të kryer një detyrë dhe paguajmë mirë për këtë. Sigurohemi gjithashtu që ka mundësi për zhvillimin profesional të vazhdueshëm dhe rritjen e të ardhurave

NJERZIT

Vlerësojmë njerzit the profesionistët, përveç aftësive tuaja; respektojmë dhe individualitetin tuaj. Tek ProCoders, njerëzit janë gjëja më e çmuar.

Nuk pranojmë sjellje toksike, pavarësisht nga përvoja dhe talenti, sepse ProCoders bashkon njerëz me mendim pozitiv që duan punën e tyre.

Globe icon
Globe
PRIORITETI JONË JANË REZULTATET DHE PROFESIONALIZMI
Ne nuk përdorim programe për ndjekjen e kohës se punës, thjesht sigurohuni që kryeni detyrat tuaja, mos u vononi në takime të rëndësishme dhe njoftoni ekipin tuaj kur nuk mund të jeni të pranishëm. Ne vëmë re profesionalizmin tuaj: shohim qëndrimin tuaj, aftësinë për të marrë vendime, për të marrë përgjegjësi, komentet nga kolegët, dhe cilësinë e punës. Ne vlerësojmë profesionistët tanë të cilët zhvillojnë talentin e tyre dhe mësojnë teknologji të reja.
VLERËSOJMË PUNONJËSIT E DREJTPËRDREJTË
Përpiqemi të jemi të drejtëpërdrejtë, të diskutojmë problemet hapur dhe t'i zgjidhim ato shpejt. CEO ynë është vetë një zhvillues, ai kupton vështirësitë që mund të ndodhin në projekte dhe kodim. Dëshirojmë që punonjësit tanë të ndjehen rehat, dhe nëse një zhvillues ka probleme me një projekt, ne përpiqemi të gjejmë diçka më të përshtatshme. Nëse jeni të interesuar të provoni diçka të re, ekipi i shitjeve do t'ju ndihmojë të zgjidhni një projekt. Nëse kushtet e punës nuk janë të përshtatshme, do të përpiqemi të bëjmë që ju të ndjeheni më rehat. Nëse ndjeheni të lodhur, do të përpiqemi të zbulojmë arsyen dhe te punojmë bashkë me ty per ta zgjidhur problemin. Jemi të lumtur të marrim përshtypjet tuaja në të gjitha format: intervistë, komunikim me klientin, rishikim të vendit të punës.

Ne jemi një kompani ndërkombëtare e zhvillimit të software

Me një ekip prej më shumë se 100 profesionistësh të talentuar dhe ne po rritemi çdo ditë. Zyrja jonë kryesore ndodhet në Portugali, por punonjësit tonë janë nga e gjithë Evropa.

ProCoders office in Portugal

JO THJESHT NJË KLIENT

Vlerësojmë klientë inteligjentë dhe projekte të dobishme. Punojmë me klientë me ekspertizë teknike. I shmangim projektet që përdorin teknologji të vjetra.

KLIENTË NGA:

me projekte për optimizim, logjistikë, furnizim, startup-e në fushat e logjistikës, transportit, udhëtimit, mjekësisë, edukimit, muzikës, financës, marketingut, ekonomisë dhe medias.

George with clients

I kushtojmë rëndësi perspektivave e secilit projekt dhe aftësinë e klientit për ta publikuar. Ne punojmë sipas modelit ekip i dedikuar: menaxhimi nga klienti ose me pjesëmarrje aktive të tyre, takime të rregullta dhe komunikim asinkron.

TASHMË ËSHTË BËRË

burbon
Burbon nën kontroll
Sistemi i kontrollit të prodhimit të Whiskey
React.js
React.js
Node.js
Node.js
Pijedashësit mund të monitorojnë prodhimin e burbonit të elitës në kohë reale. Me ndihmën e këtij shërbimi, mund të ndajmë lehtësisht një burbon ekskluziv nga lloji i shijes deri në krijimin e një etikete. Ne lidhëm sensorë, mblodhëm grafik dhe krijuam një sistem pune në platformën e AWS Cloud Amplify. Krijuam një sistem me ngarkesë të lartë për menaxhimi e shpërndarjes të pijes burbon.
Roth River app
01
hello
Shkolla Botërore
Një projekt për mësimin e gjuhëve për shkollat në të gjithë botën.
Ruby On Rails
Ruby On Rails
Redis
Redis
Kemi implementuar një metodë novatore për mësimin e gjuhëve të huaja në një zgjidhje teknike. Për mësuesit, është e lehtë të ngarkojnë raporte duke përdorur tabela fleksible të të dhënave dhe bibliotekën Datatables. Nxënësit mund të studiojnë dhe të bëjnë provimet në platformë. Për të qenë të sinqert, kemi implementuar ndjekjen e veprimeve për të zbuluar "kopje" të studenteve. Shtuam shërbime ndihmëse të API. Tashmë në sistem ka disa mijëra nxënës.
Mobile application
02
Pro team
Tinder për biznes
Një platformë që përputh ofruesit e zgjidhjeve të verifikuar me klientë të njohur.
React.js
React.js
Node.js
Node.js
Çdo pjesëmarrës mund të marrë një rol - nga përdoruesi deri te administratori. Kemi zbatuar një admin panel, kombinuam ngjarjet në kategori dhe bërë të mundur mbajtjen e eventeve online që zgjasin deri në dy ditë. Kemi përdorur React në versionet e fundit, përdorur komponente funksionale të reja për të arritur shpejtësinë dhe ri-përdorimin e logjikës.
On app
03

Përveç kësaj, kemi mbi 1 5 0 projekte të suksesshme që jemi krenarë për to.

engineers
Ne ofrojmë punonjësve Macbooks, monitorë të mëdhenj dhe gjithçka që ata kanë nevojë për të bërë punën.
PlayBook
Ne jemi të qartë në pritshmëritë tona ndaj punonjësve për të shmangur keqkuptimet. Prandaj rregullat e lojës janë eksplicite.
Engineers
Nuk kemi hierarki të panevojshme, ka një sistem mentorimi të butë dhe plane të individualizuara për rritjen personale që rivlerësohen rregullisht.
Coding time
Nuk imponojmë një orar të rreptë ose praninë e detyrueshme, ju vendosni kohën tuaj duke marrë parasysh detyrat tuaja në projekt dhe në kompani.
Two music players
Mirëpresim të gjithë njerëzit me interesa dhe hobitë të ndryshme. Tek ProCoders, kolegët tuaj do të jenë muzikantë, artistë, sportistë, koleksionistë, njerëz guximtarë dhe të pazakontë.

Tek ProCoders, rezultati është gjithçka që na intereson, punoni nga shtrati, plazhi ose kudo tjetër që dëshironi. Nuk na intereson procesi.

HIDHNI NJË SY

A jeni të interesuar të shihni se çfarë ofrojmë?
CILËSITË E TUAJA
Njerëz të hapur
Specialistë të shkëlqyeshëm
Dëshirë për tu rritur profesionalisht
Pasion për teknologjinë
Vetëdijshëm
Përgjegjshëm
Efektiviv
Besueshëm
ÇFARË TË OFROJMË NE
Marrëdhënie të sinqerta
Një ekip të fortë
Mundësi zhvillimi
Projekte interesante
Hapësirë për eksperimente
Besim
Paga e mirë
Stabilitet
Let's get acquainted
Drop us a line and get the details. Share your resume or LinkedIn profile and we'll get back to you soon:

  Attach CV
  Le të njihemi​

  Na shkruani një rresht dhe jepni detajet tuaja. Ndani CV-në ose profilin LinkedIn dhe do t’ju përgjigjemi së shpejti:

   Attach CV
   Давай познайомимося
   Хочеш дізнатися деталі? Поділися своїм резюме або профілем LinkedIn, і ми зв’яжемося з тобою найближчим часом:

    Додати CV
    Let's get acquainted
    Do you want to know the details?
    Share your resume or LinkedIn profile and we’ll get back to you soon:

     Attach CV